Teen Moms: Var Är De Nu? Säsonger 1-8, Teen Mom OG (2024)

Teen Mom var oundviklig i sin storhetstid, och det snabbt formade en distinkt era av popkultur. Även om någon inte tittade på det, hade de åtminstone sett ett klipp av en kamp eller skrikande match mellan en tonåring och deras förälder. Vad tillfälliga fans — eller kritiker-kanske inte vet är att serien har fortsatt vädring under åren, och, faktiskt, bara insvept den andra halvan av sin åttonde säsong. För att markera tillfället ville vi checka in på mammorna som fick allt igång, den ursprungliga rollen av Teen Mom.

Maci Bookout-McKinney

efter ursprungligen förekommer i 16 och gravid tillbaka i 2009, Bookout blev en av de viktigaste medlemmarna i Teen Mom. Hon dök upp i alla fyra ursprungliga säsonger, samt vistas ombord för Teen Mom OG i 2015. Bookout fick sitt första barn, Bentley, med dåvarande pojkvän Ryan Edwards. Hon gick så småningom vidare med motocrossproffs Taylor McKinney 2012, och hon har sedan dess haft en annan son och en dotter. De två gifte sig 2017.

sedan hennes tid på showen har Bookout förgrenat sig i sin karriär. Hon dök upp på Naked and Afraid, även om hon varade mindre än två dagar på programmet. Hon har också etablerat sig som författare, penning två böcker: Bulletproof i 2016 och I Wasn ‘t Born Bulletproof: Lessons I’ ve Learned (så du behöver inte) det följande året. Hon och hennes man driver det populära klädmärket Things That Matter, och hon fortsätter att visas på showen från och med den här säsongen.

Farrah Abraham

kanske den mest ökända av Teen Mom cast, Abraham hade en otroligt tuff tid på showen. Utöver att hantera en kränkande familj och personliga kamp, hon försökte uppfostra dottern Sophia. Även om hon var en del av casten i nästan ett decennium, släpptes Abraham slu*tligen från franchisen 2017 för att visas i en serie p*rnografiska filmer, med huvudrollen i hennes första 2013. Sedan dess har Farrah Abraham arbetat på Penthouse som feministisk bokrecensent.

Catelynn Lowell-Baltierra

Lowell var en anmärkningsvärd medlem av Teen Mom cast för att beslu*ta att placera sin dotter för adoption och visas i varje säsong av franchisen. Hon hade en andra dotter 2015, liksom en tredje 2019. Hon gifte sig med sin långvariga pojkvän och far till alla tre döttrarna åtta månader efter födelsen av sin andra dotter 2015. Både Lowell och hennes man var kort värd för en kortlivad MTV-show om att återförena människor som adopterades med sina födelseföräldrar 2016, men showen avbröts slu*tligen. Hon fortsätter att spela i serien tillsammans med de flesta av rollerna.

Amber Portwood

förmodligen det värsta fallet av livet efter Teen Mom är Portwood. Hennes tid både på och efter showen präglas av flera våld i hemmet, inklusive att tjäna ett år med fem års fängelse för narkotikainnehav och överge ett rehabprogram 2012. Hon väckte också kontroverser när hon hävdade att hon inte skulle återvända till showen för sin sjunde säsong, men slu*tligen gick med i showen igen. Hon fick ett annat barn 2018 och arresterades ännu en gång 2019 för inhemskt batteri och kriminell hänsynslöshet. Enligt hennes April episod av Teen Mom OG, hon accepterade en vädjan affär för dessa avgifter. Hon gjorde ett inlägg på Instagram förra veckan och bjöd sina följare adjö under en” lång tid ” och sa att hon kände sig frisk.

Cheyenne Floyd

Floyd var en av de två ersättarna för Farrah Abraham efter att hon fick sparken från showen. Hon gick med i casten 2018 och hade sitt barn i början av 20-talet med dåvarande pojkvän Cory Wharton, så medan hon inte är tekniskt en tonårsmamma, har hon varit en viktig del av showen de senaste åren. Senast, hon var en liten del av den senaste Teen Mom skandal, som Wharton nya flickvän och mor till hans andra barn fick sparken från showen för rasistiskt okänsliga tweets.

Bristol Palin

Palin var bara en kort medlem av Teen Mom OG, gå tillsammans Cheyenne Floyd att ersätta Farrah Abraham. Till skillnad från Floyd fick Palin sitt första barn som 17 år gammal. Hennes tid på showen var lågmäld jämfört med några av höjderna under de tidigare säsongerna, och hon lämnade slu*tligen efter ungefär ett år för att fokusera på sitt arbete som fastighetsmäklare.

Mackenzie McKee

hon gick med i showen i den första av den åttonde säsongen som gäst, men hon befordrades till huvudrollen för sin senaste Andra halvlek. McKee gick med i rollen som Teen Mom OG efter att Bristol Palin meddelade att hon inte skulle återvända till showen. Detta var inte McKees första framträdande i franchisen, eftersom hon hade varit en av de ursprungliga medlemmarna i Teen Mom föregångare, 16 och gravid, samt Teen Mom 3. Hon gjorde nyligen rubriker centrerad kring fusk anklagelser mot sin man, som verkar vara en pågående situation.

Teen Moms: Var Är De Nu? Säsonger 1-8, Teen Mom OG (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5941

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.