Teen Mom OG - Teen Mom OG (2024)

Teen Mom OG - Teen Mom OG (1)

  • Reality-TV
  • 2021
  • Avsnitt 26
  • Säsong 9
  • 45 min
  • 3.6
Logga in
  • Säsong 9
  • Avsnitt 26: Teen Mom OG

Amber och Gary går äntligen i terapi. Maci och Taylor planerar en romantisk dejt för att jobba på sitt äktenskap. Mackenzies pappa ber att få ta med Jaxie till Oklahoma över sommaren. Catelynn och Tyler välkomnar sitt fjärde och sista barn.

Om serien: Tonårsmammorna Farrah, Maci, Amber och Catelynn försöker hantera vuxenlivet, relationer, karriärer och sin ekonomi samtidigt som de uppfostrar sina barn.

Medverkande

Amber Portwood, Bristol Palin, Catelynn Lowell, Cheyenne Floyd, Cory Wharton, Maci Bookout

Genrer

Reality-TV, Underhållning

Tillgänglig

Tillgänglig till tors 25 apr 07:30

Säsong 9

  • Teen Mom OGAvsnitt 2645 minTillgänglig till tors 25 apr 07:30Amber och Gary går äntligen i terapi. Maci och Taylor planerar en romantisk dejt för att jobba på sitt äktenskap. Mackenzies pappa ber att få ta med Jaxie till Oklahoma över sommaren. Catelynn och Tyler välkomnar sitt fjärde och sista barn.Amber och Gary går äntligen i terapi. Maci och Taylor planerar en romantisk dejt för att jobba på sitt äktenskap. Mackenzies pappa ber att få ta med Jaxie till Oklahoma över sommaren. Catelynn och Tyler välkomnar sitt fjärde och sista barn.
  • Teen Mom OGAvsnitt 2545 minTillgänglig till ons 24 apr 09:00Cheyenne nedkommer med lille Ace, medan Catelynn planerar en babyresa. Mackenzies pappa hälsar på och hon försöker få bukt med hans hälsoproblem. Gary vill förstå Ambers psykiska diagnoser och går med på att gå i terapi med henne.Cheyenne nedkommer med lille Ace, medan Catelynn planerar en babyresa. Mackenzies pappa hälsar på och hon försöker få bukt med hans hälsoproblem. Gary vill förstå Ambers psykiska diagnoser och går med på att gå i terapi med henne.
  • Teen Mom OGAvsnitt 2445 minTillgänglig till ons 24 apr 08:15Mackenzie kämpar med sitt blodsocker och får utbrott mot Josh. Gary kontaktar en föräldracoach för rådgivning om Leahs och Ambers relation. Cheyenne får tidiga värkar. Maci vill att Taylor ska gå i terapi.Mackenzie kämpar med sitt blodsocker och får utbrott mot Josh. Gary kontaktar en föräldracoach för rådgivning om Leahs och Ambers relation. Cheyenne får tidiga värkar. Maci vill att Taylor ska gå i terapi.
  • Teen Mom OGAvsnitt 2345 minTillgänglig till ons 24 apr 07:30Tonårsmammorna Farrah, Maci, Amber och Catelynn försöker hantera vuxenlivet, relationer, karriärer och sin ekonomi samtidigt som de uppfostrar sina barn.Tonårsmammorna Farrah, Maci, Amber och Catelynn försöker hantera vuxenlivet, relationer, karriärer och sin ekonomi samtidigt som de uppfostrar sina barn.
  • Teen Mom OGAvsnitt 2245 minTillgänglig till tis 23 apr 09:00Maci försöker förklara sin PTSD för Bentley; Mackenzie och Josh får råd från en föräldrakoordinator; Catelynn och Tyler försöker avvänja Vaeda från att använda napp innan den nya bebisen kommer.Maci försöker förklara sin PTSD för Bentley; Mackenzie och Josh får råd från en föräldrakoordinator; Catelynn och Tyler försöker avvänja Vaeda från att använda napp innan den nya bebisen kommer.
  • Teen Mom OGAvsnitt 2145 minTillgänglig till tis 23 apr 08:15Catelynn funderar på att ha med Nova i rummet under förlossningen. Zach bestämmer sig för att plugga till mäklare men Cheyenne är orolig att han inte ska ha tid i och med både bebis och ny karriär. Mackenzie tar kontakt med en föräldrakoordinator.Catelynn funderar på att ha med Nova i rummet under förlossningen. Zach bestämmer sig för att plugga till mäklare men Cheyenne är orolig att han inte ska ha tid i och med både bebis och ny karriär. Mackenzie tar kontakt med en föräldrakoordinator.
  • Teen Mom OGAvsnitt 2045 minTillgänglig till tis 23 apr 07:30Maci får en panikattack när hon kör förbi bensinmacken där skottdådet inträffade. Amber avslöjar att hon är bisexuell. Catelynn får veta att hennes bror har flickvän, så hon pratar med honom om skyddat sex.Maci får en panikattack när hon kör förbi bensinmacken där skottdådet inträffade. Amber avslöjar att hon är bisexuell. Catelynn får veta att hennes bror har flickvän, så hon pratar med honom om skyddat sex.
  • Teen Mom OGAvsnitt 1945 minTillgänglig till mån 22 apr 09:00Catelynn tar nästa steg i sin microbladingkarriär och börjar ta emot kunder. Gary bjuder hem Amber så hon får träffa Leah. Mackenzie funderar på om Broncs ska gå om förskolan.Catelynn tar nästa steg i sin microbladingkarriär och börjar ta emot kunder. Gary bjuder hem Amber så hon får träffa Leah. Mackenzie funderar på om Broncs ska gå om förskolan.
  • Teen Mom OGAvsnitt 1850 minTillgänglig till mån 22 apr 08:10Amber vill återuppta kontakten med Leah och skickar ett känslosamt videomeddelande. Maci och Taylor är rädda att Maverick kan hindras från att gå i förskola. Catelynn och Tyler semestrar i Florida och träffar Mackenzie och Josh.Amber vill återuppta kontakten med Leah och skickar ett känslosamt videomeddelande. Maci och Taylor är rädda att Maverick kan hindras från att gå i förskola. Catelynn och Tyler semestrar i Florida och träffar Mackenzie och Josh.
  • Teen Mom OGAvsnitt 1740 minTillgänglig till mån 22 apr 07:30Amber vill satsa på en collegeexamen i psykologi. Mackenzie och Josh söker professionell hjälp för Broncs. Catelynn försöker förstå Tylers ketaminbehandling och Cheyenne blir förkrossad när hennes syster väljer att flytta till DC.Amber vill satsa på en collegeexamen i psykologi. Mackenzie och Josh söker professionell hjälp för Broncs. Catelynn försöker förstå Tylers ketaminbehandling och Cheyenne blir förkrossad när hennes syster väljer att flytta till DC.

10 av 10 Avsnitt

Teen Mom OG - Teen Mom OG (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 5931

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.