Et usko, että nämä tähdet täyttävät 50 tänä vuonna (2024)

You Won't Believe These Stars Are Turning 50 This Year (1)

Getty

Nämä kuuluisuudet lyövät suurta virstanpylvästä!

Vuonna 2021 niin monet tähdet merkitsevät vuotta virstanpylvään syntymäpäivänä.Mark Wahlbergista Snoop Doggiin, lukemattomat julkkikset juhlivat 50. syntymäpäiväänsä - ja he vain lyövät pääministerinsä!Kaikilla projekteilla, joita nämä tähdet ovat rivissä, niitä ei hidastaa tänä vuonna!

Selvitä, mitkä tähdet täyttyvät 50: lle vuonna 2021…

1.Jared Leto

Näyttelijä Jared Leto, joka on myös kolmekymmentä sekuntia Marsille, näyttää varmasti kaukana keski -vuotiailta, mutta itse asiassa täyttää 50 vuotta vuoden 2021 loppua. Hänellä on suuret suunnitelmat tulevalle vuodelle elokuvien "Gucci" ja "Adrift "aloittaa ampuminen yhdessä kahden" Joker "-elokuvan kanssa teoksissa.

Odottaa lupaa Lataan Instagram -media.

2.Justin Theroux

Justin Theroux juhlii 50. syntymäpäiväänsä 10. elokuuta, mutta et koskaan tiedä katsomalla häntä!Ehkä hänen terveystietoinen pyörä ajaa New Yorkin ympärillä, joka pitää hänet kunnossa tai ehkä se on vain hyviä geenejä (ja farkut!).Seuraavana vuonna fanit voivat odottaa näkevänsä hänet "violetissa" ja "väärässä positiivisessa".

3.John's Night

Muusikko Lil Jonilla voi olla "vähän" nimessään, mutta hän todella täytti 50 tammikuuta 17. tammikuuta.Lil Jon isännöi suuren päivänsa kunniaksi suoraa suoratoistoa syntymäpäivää jaKerro faneilleEttä hän "hyväksyy vain hyviä ääniä ja tequilaa" tulevalle vuodelle.

Getty Lil Nas X julkaisee lastenkirjan 'C on maassa' View Story

4.Denise Richards

"Rohkea ja kaunis" tähti Denise Richards saattaa tuntua siltä, ettei hän koskaan ikääntynyt, mutta hän täyttää 50. helmikuuta 17. helmikuuta.Hänellä on selvästi hyvä asenne virstanpylväs syntymäpäivänä, kun hän kutsuttiin kerran 50 "uuteen 30ish" juhlallisuudessalähettääystävälle.

"Olen vesivara. Asun hetkessä. Minulla on pääni pilvissä puolet ajasta", DenisesanottuKun äskettäin kysyi hänen tulevasta syntymäpäivästään.

5.Ricky Martin

Ricky Martin ei täytä 50 -vuotiaita 24. joulukuuta vasta 24. joulukuuta, mutta et voisi arvata hänen ikäänsä, jos katsot paitattomia valokuvia, jotka hän jakoi äskettäin Latin Grammy -ennen.Neljän isä on ehdottomasti hänen pääministerinsä ja äskettäinhyväksyttyettä hän haluaa edelleen laajentaa perhettään edelleen!

Odottaa lupaa Lataan Instagram -media.

6.Mark Insuelos

"Riverdale" -tähti Mark Consuelosilla (ja hänen vaimonsa Kelly Ripalla) on ehdottomasti hyviä geenejä, jotka pitävät heidät näyttämään nuorekkaalta.Markin on tarkoitus täyttää 50 vuotta 30. maaliskuuta, ja fanit voivat odottaa näkevänsä enemmän hänestä "Riverdalessa" sekä uuteen sarjaan "Pine Valley".

7.Jeremy Renner

Jeremy Renner merkitsi 50. syntymäpäiväänsä 7. tammikuuta ja juhlii suurta päivää pienellä "Avengers" -tähtinsä Paul Ruddin avulla, joka lähetti hänelle hilpeän kakun.Kuvan lisäksi myös kakku, kakkuesiteltyTeksti "50 -vuotiaat neitsyt".Onneksi Jeremy otti sen Jestissä ja jakoi napsautuksen kakusta kirjoittamalla "Rakasta ystäviäni".

8.Winona Ryder

Winona Ryder juhlii yllättäen syntymäpäiväänsä 29. lokakuuta, mutta vanheneminen ei ole jotain, josta hän on huolissaan - hän todella omaksuu sen!

"Rakastan vanhenemista. Mielestäni sillä on aina se, että se on aina lapsena asetettuna ... TiedänTyttöystävä, sitten olet äiti. Mutta en näe sitä huonona asiana-se voi olla yhtä mielenkiintoista, ellei enemmän, kuin johtava Lady, Igue-vaihe ", Winona kertoiMuokkausLehti.

Getty Winona Ryder kutsuu Mel Gibsonin antisemitistisiä, hom*ofobisia kommentteja "tuskallinen ja elävä" rep-kieltäytymisen jälkeen

9.Elon Musk

Elon Musk, joka nimitettiin äskettäin maailman rikkaimmaksi mieheksi, täyttää 50. kesäkuuta 28. kesäkuuta.Ja jos hänen näkemyksensä ikääntymisestä ovat jotain hänen äitinsä Mayen, hän ei todennäköisesti ole huolissaan suuresta syntymäpäivästä.

"No, äidilläni ei koskaan ollut ongelmia iän kanssa, kukaan ei voinut kertoa hänelle, että hän vanhenee ... ja luulen, että se on hyvä esimerkki. Ja sitten, kuten sanon, 60 -vuotiaani, ihmiset puhuivat ikääntymisestäJa pelkääessään ikääntymistä, ja sanon: "Miksi pelkäät ikääntymistä?"Tarkoitan esimerkiksi, kun käännät 50 vuotta, naiset pelkäävät menettää työpaikkansa. Mutta sitten miehistä tulee toimitusjohtajia ja presidenttejä, joten mitä siinä on? "Maye sanoi "CBS tänä aamuna. "

10.Angela Kinsey

"Office" -tähti Angela Kinsey juhlii virstanpylväspäiväänsä 25. kesäkuuta ja selitti äskettäin osa hänen itsehoito -rutiiniaan on antaa itselleen päästä nollauspainikkeeseen.

"Ajan ottaminen itsesi vanhempana on tärkeää ja se on monissa muodoissa. Ei ole häpeä ottaa sitä hetkeä. Sinusta tulee vain perheellesi hyvä, kun sinulla on ollut hetki nollata", Angela kertoiGMA.

11.Idina Menzel

Broadwayn tähti ja näyttelijä Idina Menzel ei ehkä näytä hänen ikäänsä, mutta hän täyttää 50 toukokuuta 30. toukokuuta!Yhdessä vaiheessa hän vitsaili, että mitä vanhempi hän saa, mitä nuorempi hänen yleisönsä saa.

"Mutta ihmiset eivät ymmärrä, että" vuokran "jälkeen, minulla on ollut jokainen määrittelevä projekti ja rooli, johon olen ollut osa, on kerännyt hyvin nuoren yleisön -" vuokran "ja" jumalattoman "ja jopa" ilon välillä'Ja nyt' jäädytetty. 'Joten minun on aina pitänyt selvittää, kuinka neuvotella - navigoida laajassa väestöryhmässä - mikä on selvästi erittäin onnekas asia - lahja, mutta se voi myös olla hankala ", Idina kertoiAamupuhelu.

12.Mark Wahlberg

Sinulla ei olisi aavistustakaan, että Mark Wahlberg täytti 50, jos olet koskaan katsellut jotain paitattomia harjoitusvideoita, joita hän jakaa Instagramissa.Hän on omistautunut suuren osan ajastaan voimakkaaseen kunto -rutiiniin, jonka hänen mukaansa tekee kaikesta erilaisesta urallaan ja henkilökohtaisessa elämässään.

"Annan sen parhaani ja teen kaiken, mitä minun on tehtävä valmistautuakseni, ja jos se ei toimi, se ei ole vaivan puutteen vuoksi. Jos vain ilmestyn ja soitan sen - kuten olen nähnyt paljonihmisistä tekee aiemmin - ja sitten se ei toimi, paljon siitä on minulle ja mitä en antanut ", hän kertoiMiesten päiväkirja.

Odottaa lupaa Lataan Instagram -media.

13.Snoop Dogg

Snoop Dogg juhlii virstanpylvään 50. syntymäpäiväänsä 20. lokakuuta ja vaikka hän myöntää, että hän ei ole enää "nuori, lensi räppari", hän tietää, että musiikkiteollisuudessa on edelleen paikka.

"Ennen räppää, 50 oli nuori muusikkona. Mutta kun räppi tuli sisään, oli ikänsä korkki, kuten voit olla vain 30 ja sitten sinua pidetään vanhana ja pestynä. Nah ... ll Cool J, jää, jääCube, Will Smith, siellä on paljon veljiä, jotka tunkeutuivat tuohon maailmaan ja monipuolistivat portfolionsa tekemällä muita asioita kuin räppää. Mutta räppi on heidän perusta. Ja käytän sitä hyvin. Sain OG: t, kuten Ice-T ja Dr. Dre Who WhoNäytä hyvältä 50. He kertoivat minulle, että voin rullata sen kanssa ja tehdä mitä minun on tehtävä ", Snoop kertoiMainostaulu.

14.Jon Hamm

Jon Hamm täyttää 50 vuotta 10. maaliskuuta, mutta ei varmasti hidastu."Top Gun: Maverick", joka on asetettu debyyttiä tänä vuonna, Jonilla on myös useita elokuvia jälkituotannossa, mukaan lukien "Ei äkillistä liikettä", "Season" ja "Tunnusta, Fletch".

15.Johnny Knoxville

Johnny Knoxville voi olla tunnettu villinä päivistään "Jackass" -tapahtumassa, mutta hän täyttää 50. maaliskuuta 10. maaliskuuta.Ja se ei tarkoita, että temput pysähtyvät!Kun "Jackass 4" on asetettu debyyttiin syyskuussa, Johnny on ollut kovasti töissä tekemällä hulluja temppuja, jotka lähettivät hänet sairaalaan viime vuonna!

16.Christina Applegate

Christina Applegate on tarkoitus juhlia 50 -vuotispäiväänsä 25. marraskuuta, ja huolimatta siitä, että hän on yhtä upea kuin koskaan, se myöntää, että vanhet eivät ole olleet helpointa asiaa, jonka kanssa hän voi käsitellä.

"En ole niin, että tipu, joka on kuin" Voi luoja, elän parasta elämääni ja olen 48-vuotias! "Pidän: "Ahh, kaikki sattuu! Kasvoni putoavat. Kaikki nämä asiat tapahtuvat."Olen täydessä vaihdevuosissa, koska minulla oli munasarjani kaksi vuotta sitten. Useimmat ihmiset eivät käy läpi vaihdevuodet 50-luvun puolivälissä; olen käynyt läpi sen kaksi vuotta, ja se on ollut iso muutos. Olet ehdottomasti enemmän ihollasi kuin 30 -vuotiaana, ja se on luultavasti kaikkein voimakkain osa sitä ", Christina kertoiParaati.

Getty/Instagram Pedro Pascal tukee sisar Luxia sen jälkeen, kun hän ilmestyy trans -naisen näkymätarinaan

17.Keegan-Michael-avain

Näyttelijä ja koomikko Keegan-Michael Key täyttää 50 vuotta 22. maaliskuuta, ja sillä on paljon asioita suunnitellaan tänä vuonna!Hänellä on sekä uusi TV -sarjan "August Snow '' sekä Apple TV+ -projekti Cecily Strongin rinnalla.

18.Regina King

Regina King juhli 50. syntymäpäiväänsä 15. tammikuuta ja on badass kuten koskaan, kuten hänen äskettäin käy ilmiTyylissälehden kansi.Hänen suuren päivänsa kunniaksi ReginasanottuHän isännöi historiallisen draamaelokuvansa "One Night in Miamissa" kellojuhlia.

"Minusta tuntuu, että olen nyt niin mielenkiintoisempi kuin pian tuleva 50-vuotias nainen kuin olin 25-vuotias. Voin tuoda pöydälle niin paljon enemmän. Mielestäni se on sama kaikilleihmiset ", Regina kertoiBrittiläinen muodissa.

Odottaa lupaa Lataan Instagram -media.

19.Joel McHale

Näyttelijä Joel McHale juhlii virstanpylväspäiväänsä 20. marraskuuta ja hänellä on suuria suunnitelmia vuodelle.Hänen uusi sarjansa "Black Box" on asetettu debyyttiin sekä trilleriin "onnellisesti" ja komedia "Queenpins".

20.Michael C. Hall

Michael C. Hall täytti 50. helmikuuta 1. helmikuuta, ja vaikka hän ei jakanut mitä teki suuren syntymäpäivänsä vuoksi, hänellä on paljon odotettavissa tänä vuonna!Hänen bändinsä välillä prinsessa menee Butterfly Museumin debyyttialbumiin, joka putoaa helmikuun puolivälissä ja Dexterin uudelleenkäynnistyksessä, hän on varmasti kiireinen!

21.Kidkallio

Muusikko Kid Rock täytti 50 tammikuuta 17. tammikuuta ja vitsaili, että ainoa keinu, jota hän nykyään tekee, on kuistilla keinutuolilla.Hän juhlii myös online -varainkeräilijällä kerätäkseen rahaa pienyritysten auttamiseksi.

"F ----- '50 !! ... tein sen! Hyvää syntymäpäivää minulle! Halusin jakaa yhden suosikki henkilökohtaisista kuvistani erityispäivänä. PS-Tämä on minun määritelmäni rockin' näinä päivinä !!"Kid Rock kirjoitti.

Odottaa lupaa Lataan Instagram -media.

22.Sandra OH

Sandra OH saattaa täyttää 50 vuotta 20. heinäkuuta, mutta hän sanoo olevansa luottavaisempi kuin koskaan.

"Olin epävarmempi, kun olin 20 -vuotias kuin olen 47 -vuotias. 47 -vuotiaana se on kuin:" Tarvitset minun laittaa hullu mekko peileillä? Kyllä, varmasti. Aion työskennellä paskaa tästä! "En tiedä mitä teen. Se on kuin annat vähemmän f ---- ", hän kertoiTyylissä.

Getty

Et usko, että nämä tähdet täyttävät 50 tänä vuonna (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 6472

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.