Cobra Kain Xolo Maridueña on ollut valmis olemaan "Blue Beetle" vuosia (2024)

KulttuuriDc sarjakuvatKobra KaiViimeinen kommentti

Cobra Kai's Xolo Maridueña has been ready to be the 'Blue Beetle' for years (1)

"Olen niin innoissani kaikkien lasten puolesta, jotka tulevat näkemään jonkun, joka näyttää heiltä, ​​​​potkimassa persettä."

Kobra KaiXolo Maridueña on tulossa potkimisesta maan päällä multiversumiin uusimmassa DC Comics -elokuvassaSininen kovakuoriainen(18. elokuuta) Jamie Reyesina, Blue Beetlenä. "Olen niin innoissani siitä, että ihmiset tapaavat tämän hahmon ensimmäistä kertaa." Elokuva ei ole vain nuoren näyttelijän debyytti valkokankaalla, vaan myös ensimmäinen DC Comics -elokuva, joka keskittyy yksinomaan latinalaiseen supersankariin. "Minusta todella tuntuu, että on kestänyt kaikki 22 vuotta elämästäni tähän mennessä olla valmis tähän hetkeen." Huolimatta elokuvan uraauurtavasta edistymisestä ja monimuotoisuudesta, Maridueña haluaa ihmisten näkevän sen enemmän kuin vain siksi. "Toivon, että ihmiset voivat tämän elokuvan myötä alkaa marinoitua siihen tosiasiaan, että tämä on elokuva, että latino ei ole genre, että supersankari oli genre ja hahmot sattuivat olemaan latinalaisia." Hän myös haluaaSininen kovakuoriainenavata ovia muille supersankaritarinoille, joita emme ole vielä nähneet. "Toivon, että onnistuessaan se tarjoaa muille mahdollisuuden kertoa aidoimpia tarinoitaan. Se saattaa olla ensimmäinen kerta, kun latino iskee valkokankaalle pääroolissa [supersankari], mutta se ei voi olla viimeinen ."

TILATAErotuslaukausH. ALAN SCOTTIN KANSSA
PÄÄLLÄAPPLE PODCASTITTAISPOTIFIOINTI

Toimittajan huomautus: Tämä keskustelu käytiin ennen Screen Actors Guildin lakon julkistamista.

Kuinka jännittävää on pelata Blue Beetleä?

Rehellisesti sanottuna se on sanoinkuvaamatonta. Luulen, että näyttelijänä ja ihmisenä, joka haluaa saavuttaa kaiken, rehellisesti sanottuna supersankarina oleminen on jotain käsittämätöntä, joten olen niin kiitollinen ja niin kiitollinen. Ja olen niin innoissani elokuvan ilmestymisestä. Se on erittäin kunnianhimoinen. Se oli minulle todella iso askel uran kannalta. En ollut koskaan työskennellyt elokuvan parissa. Mutta minusta tuntuu, että me todella pudotimme sen pois puistosta. Joten tässä vaiheessa tunne, joka minulla on, on armollinen tunne, mutta myös innostava. Minulla on muurahaisia ​​housuissani.

Luulen, että tässä tapauksessa enemmän kovakuoriaisia ​​housuissasi.

Oikein. Joo. [nauraa]

Cobra Kai's Xolo Maridueña has been ready to be the 'Blue Beetle' for years (2)

Supersankari-franchising on suuri hyppy eteenpäin sinulle. Tunnetko olevasi valmistautunut?

Rehellisesti sanottuna. Minusta todella tuntuu, että on kestänyt kaikki 22 vuotta elämästäni tähän mennessä olla valmis tähän hetkeen. Olen niin siunattu upealla perheellä ja ystävillä ja tiimillä, jotka tukevat minua. Ja loppujen lopuksi se asia, josta olen eniten innoissani tästä elokuvasta ja tästä mahdollisuudesta, ei välttämättä ole se, että minusta tulee suurin tähti, vaan ihmisten mahdollisuudet tuntea itsensä edustukseksi ja kokea olevansa nähty suurimmalla näytöllä ja suurimmalla alustalla. Siksi olen niin innoissani kaikkien lasten puolesta, jotka voivat nähdä jonkun, joka näyttää heiltä, ​​potkivan persettä. Siitä olen innoissani.

Olitko sarjakuvien fani ennen kuin sait osan?

Olin faniSininen kovakuoriainen, mutta en ollut suuri sarjakuvien lukija. Se oli ehdottomasti enemmän äitiäni. Mutta olin nähnytNuori oikeus, TV-ohjelma, jossa Jaime esiintyy melko suuressa toisessa kaudella. Joten tunsin hahmon, mutta vasta kun olin varannut roolin, minun piti palata takaisin ja lukea sen jälkeen, kunSininen kovakuoriainen, mutta myös muut elokuvat.

Cobra Kai's Xolo Maridueña has been ready to be the 'Blue Beetle' for years (3)

Rakastan sitä, että äitisi oli sarjakuvafani perheessä. Miten hän suhtautui castingiin?

Tiedätkö mitä? Hänellä oli täydellisin reaktio, ja on hauskaa, että kysyit sitä. Joten sain tietää tämän roolin varaamisesta illallisella. Yllätyin illallisella ohjaajan, käsikirjoittajan ja elokuvan tuottajien kanssa, perheeni ei ollut tiennyt, tiimini ei ollut tiennyt. Joten olen tällä illallisella ja Angel [Manuel Soto], johtajaSininen kovakuoriainen, otti puhelimen ja sanoi todella, todella ystävällisiä sanoja. Hän sanoi: "Mielestäni poikasi oli ainoa henkilö, joka ajatteli tähän rooliin." Ja äidilläni oli legendaarisin vastaus koskaan. Hän sanoi: "Tietenkin hän on ainoa kaveri rooliin." Hän teki hienoa työtä soittaessaan siistiä, mutta sarjakuvafanina hän oli niin innoissaan. Ja myös Jamiella, jopa sarjakuvista, oli niin hieno, aito, luonnollinen tapa tuoda "Latinidad" sivulle. Ja olimme vain niin innoissamme, että meillä oli mahdollisuus herättää se henkiin.

Minusta tuntuu, että äitisi sanoisi, että olet täydellinen mihin tahansa rooliin.

Kyllä, olet täysin oikeassa. Hän on suurin tukija. Ja rehellisesti sanottuna, olen näytellyt pitkään, melkein 12 vuotta, ja uskon todella, että perheen tuki on se, mikä auttoi saamaan luottamusta.

Koska tarinaSininen kovakuoriainenon uusi monille, mistä löydämme hänet elokuvassa? Mikä on lähtökohta?

Tietysti, ja rehellisesti, se on yksi niistä asioista, joista olen niin innoissani, ihmiset tapaavat tämän hahmon ensimmäistä kertaa. Mutta hieman selventämään sinua, Jamie Reyes on 22-vuotias nuori mies, joka on juuri valmistumassa. Hän on arkkityyppi, todella symboli sille, mitä pidän amerikkalaisena unelmana, ajatuksena siitä, että voimme tulla uuteen paikkaan ja luoda uuden elämän ja mitä muuta. Jamie pelasi sääntöjen mukaan, mutta on silti ilmeisesti saanut mailan lyhyen pään, ja yhtäkkiä hänelle tarjotaan tämä mahdollisuus, johon hänestä tuntuu, ettei häntä ehkä ole tarkoitettu. Mutta valitettavasti maailmankaikkeus on valinnut hänet. Ja uskon, että rehellisesti sanottuna se heijasti paljon sitä, miltä minusta tuntui omassa elämässäni. Olen todella vastaanottanut näyttelijämaailmassa, ainakin minusta tuntuu, että ihmiset uskovat, että voisin nousta tilaisuuteen, vaikka en tiennyt pystyisinkö, ja sama pätee tähän rooliin. Ja tuntui todella, että taide matkisi elämää siinä mielessä.

Cobra Kai's Xolo Maridueña has been ready to be the 'Blue Beetle' for years (4)

Miltä sitten tuntui valmistautua näyttelemään tätä hahmoa? Ja kuinka vaikeaa oli tykätä joidenkin näiden kohtausten kuvaamisesta?

Se oli erilainen tunne kuinKobra Kai. Minusta tuntuu todella siltä, ​​että minulla oli kuusi vuottaKobra Kaitodella auttoi minua valmistautumaan paitsi stunt-työhön, myös vain toiminnan ja dialogin tahtiin. Mutta minun täytyy olla rehellinen, monet tämän elokuvan stunteista ovat sellaisia, joita en tuntenutKobra Kai. [PäälläKobra Kai] olemme maassa suurimman osan ajasta potkimassa ja lyömässä, eikä varsinaisesti ole mukana aseita. Mutta kanssaSininen kovakuoriainenheissä on toista maailmaa oleva puoli, ja se oli niin jännittävää. Mutta loppujen lopuksi minun on todellakin annettava kaikki rekvisiitta upealle stunttiryhmällemme, koska he vain menivät yli ja pidemmälle. Joten olen niin iloinen saadessani olla mukanani upea tiimi, joka potkaisi **, kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti.

Mikä onSininen kovakuoriainenHänen erikoiskykynsä, ja miten hän erottuu muista DC-universumin supersankareista?

Voimat ovat todellakin niin pitkälle kuin mielikuvitus yltää. Hänet valitaan isäntänä tuhoamaan maailman millä tahansa planeetalla se on. Ja maan päällä se [erikoisvoimat] kiinnittyy Jamieen, mutta huomaamme, että tämä ei ehkä aio tuhota koko maailmaa. Ja koska Jamie on isäntä, hän aikoo varmistaa, että niin ei tapahdu. Ja mitä tulee voimiin, tarkoitan, että hänellä on siivet. Hän on luodinkestävä. Aseet muuttuvat sellaisiksi, mitä hän voi kuvitella. Yksi elokuvan jännittävimmistä osista minulle on, että tämä lapsi, hän katsoi supersankarielokuvia ja hän rakastaa animea. Joten mitä tulee hänen kuvittelemiinsa asetyyppeihin, se todellakin tuntuu muistuttavan tyyppejä, jotka loisin itse, jos minulla olisi mahdollisuus muuttaa nyrkkini sellaiseksi, mitä haluan. Haluaisin valita hulluimmat anime-miekat, mitä on olemassa. Minusta tuo osa oli niin hauska ja todella kokeellinen. Ja todellakin se, mikä tekee sarjakuvista ainutlaatuisia, ovat perhenäkökohdat. Minusta todella tuntuu, ettei mikään supersankarielokuva ole tähän mennessä kyennyt vangitsemaan sillä tasolla, jolla meillä on tämä intiimi perhekokemus. Jamie saa voimansa ensimmäistä kertaa perheensä edessä. Luulen, että se pitää tarinan niin rehellisenä ja maadoittuneena ensimmäisestä päivästä lähtien, koska äidiltä ja isältä ei voida piilottaa sitä, että olen Blue Beetle. He tietävät ja ovat mukana matkassa alusta alkaen. Ja mielestäni se auttaa pitämään tarinan niin totuudenmukaisena.

Pidän DC-elokuvista, mutta ne tuntuvat usein niin vakaviltaSininen kovakuoriainentuntuu kevyeltä, melkein hauskalta. Miten Blue Beetle eroaa mielestäsi muista DC-sarjan elokuvista?

Rehellisesti sanottuna olen ollut niin kiitollinen DC-maailmasta jo ennen kuin astuimme sisään, että ne todella näyttivät korostavan elokuvantekijää projektista riippumatta. Minusta todella tuntuu, että Christopher Nolanin allekirjoitus onMusta Ritarielokuvia. Ajattelen kun se tuleeSininen kovakuoriainen, mielestäni se ei eroa. Angel Manuel Soto, ohjaajamme, ja Gareth Dunnet-Alcocer, kirjoittajamme, todella löysivät tavan tuoda elämänsä ja kokemuksensa sivulle ja valkokankaalle. Ja mielestäni elokuvantekijät loistavat siellä, kun he tietävät tarinan, jonka heidän on kerrottava, ja he voivat puhua mitä aidoimmasta paikasta. Tämän elokuvan hauskuudesta puhuttaessa George Lopezin ja Susan Sarandonin ja tämän kokoamamme upean kokoonpanon kanssa se ei voi muuta kuin tuntua eloisalta ja sähköiseltä, koska nämä ihmiset ovat ammattilaisia ​​kaikilla omilla aloillaan ja se oli vain surrealistista. tavata heidät kaikki viikko ennen kuvaamista ja sitten aloittaa kuvaaminen ja saada tuntumaan, että olisimme tunteneet toisemme koko elämämme. Se tuntui todella perheyksiköltä.

Cobra Kai's Xolo Maridueña has been ready to be the 'Blue Beetle' for years (5)

Pidän elokuvassa siitä, että se on jotain hyvin samankaltaista, mutta yhteisöstä, jota olemme harvoin nähneet edustettuina supersankarielokuvissa: latinalaisamerikkalaiset.

Ehdottomasti. Mielestäni perhe ylittää etnisyyden ja ylittää etiketit ja rakkauden, jota meillä on perhettämme kohtaan. Olipa kyseessä valitsemamme perhe tai muu, se on läheisintä rakkautta, mitä voimme kokea. Ja kun pystyt tuomaan sen suurimmalle näyttämölle, uskon, että rakkaus ja empatia tulevat vain luonnostaan. Ja se oli minulle suoraan sanoen todella katarsista, kun sain näytellä hahmoa ja olla osa perhettä, joka on niin optimistinen ja niin rakastava ja todella positiivinen, jopa riitojen, jopa vaikeuksien kautta. Se hankautui rehellisesti. Pääsemme elämään tässä maailmassa, jossa teemme sen myös vaikeina aikoina hymy huulillamme ja tiedämme, että niin kauan kuin meillä on toisiamme, se tulee olemaan hyvin, se oli ehdottomasti hyvin katarsista.

Lopulta, mitä toivot ihmisten ottavan tästä elokuvasta?

Toivon, että ihmiset voivat tämän elokuvan myötä alkaa marinoitua siihen tosiasiaan, että tämä on elokuva, että latino ei ole genre, että supersankari oli genre ja hahmot sattuivat olemaan latinalaisia. En vain malta odottaa, että [Latinos] heijastuu positiivisella tavalla. Koska vaikka latinolaiset ovat olleet alalla jo pitkään, minusta tuntuu, että monet tarinat ovat olleet todella traumapohjaisia. Näemme näitä todella raskaita tarinoita, ja ne ovat rehellisiä kokemuksille, mielestäni ne ovat vain yksi näkökohta. Jokaisella kulttuurilla on erilaisia ​​tarinoita kerrottavanaan. Olen vain niin innoissani kertoessani positiivisia tarinoita. Joten sitä toivon ihmisten saavan tästä elokuvasta.

Lue lisää

  • Jamie Lee Curtis pitää "nälkäisyyttä" menestyksensä avaintekijänä
  • Ophelia Lovibond on valmis Minxin Starz-aikakauteen

mielestäniSininen kovakuoriainentekee paljon hyvää.

Ehdottomasti. Ja tämän elokuvan ei ole tarkoitus vangita koko latinokokemusta, koska se on mahdotonta. Menet Brasiliaan, menet Meksikoon, pysyt jopa Yhdysvalloissa, kahdella latinolla ei ole samaa kasvatusta. Joten olimme niin siunattuja, kun meillä oli mahdollisuus tavata kymmeniä latinolaisia ​​ja nähdä kaikki erilaiset taustat ja ymmärtää, että se ei ole monoliitti, tämä on vain yksi tarina. Ja toivon, että onnistuessaan se tarjoaa muille mahdollisuuden kertoa aidoimpia tarinoitaan. Tiedän, että tämä saattaa olla ensimmäinen kerta, kun latino iskee valkokankaalle pääroolissa [supersankari], mutta se ei voi olla viimeinen. Toivon, että ihmiset nauttivat tästä elokuvasta [ja luovat] mahdollisuuden muille, omituisille supersankareille, intialaisille supersankareille, kaikille näille erityyppisille supersankareille. Koska, varsinkin tässä hyvin erityisessä supersankarigenressä, nämä ovat usein vahvimpia tarinoita, koska he ovat tarinan sankareita.

Kuuntele H. Alan ScottiaNewsweekin erokuva. SaatavillaApplen podcastit,Spotify taimissä vain kuunteletpodcasteihin.Viserrys:@HAlanScott

Lehdessä

taiLähetä korjaustaikatso Toimitukselliset ohjeet

Cobra Kain Xolo Maridueña on ollut valmis olemaan "Blue Beetle" vuosia (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6516

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.